Ninoofsesteenweg 142 - 1750 Lennik - 02 582 21 49 - www.tuinvdb.be
Van den Bossche

Inspiratie & instructies voor je tuinprojecten


INSPIRATIE EN INSTRUCTIES VOOR JE TUINPROJECTEN

Doe inspiratie op voor doe-het-zelfideeën in onze sectie Advies en inspiratie, waar STIHL je nuttige tips geeft voor gebruik, onderhoud en opslag van tuingereedschap, motormachines en accumachines van STIHL. Of je nu informatie wil over het opladen van lithium-ion-accu's, de juiste manier om heggen te snoeien, het slijpen van een zaagketting of het installeren van de iMOW® robotmaaier, op onze website vind je met een druk op de knop alle antwoorden op je vragen. 

Blader door onze artikelen over tuinonderhoud en ontdek alles wat je moet weten over heggen, gazons, bomen en tuinbedden. We laten je zien hoe je je gazon op de juiste manier maaitje bedden voorbereidt op de winterje tuin goed bemest en nog veel meer. Laat je tuin het hele jaar door schitteren met onze ontwerpideeën voor lentezomerherfst en winter. Onze schoonmaaktips rond je huis en tuin maken het reinigen van terrassen en tuinmeubels én het onderhouden van je buitenruimtes een stuk gemakkelijker voor je.

Gepassioneerde hobbyisten en liefhebbers van tuindecoratie kunnen ook hun hartje ophalen. Met onze eenvoudige doe-het-zelfinstructies maak je binnenkort je eigen decoratieve houten lamp, of misschien geven onze instructies voor het maken van een tuinbank je inspiratie om die huiselijke sfeer naar je buitenruimte door te trekken.