Ninoofsesteenweg 142 - 1750 Lennik - 02 582 21 49 - www.tuinvdb.be
Van den Bossche

STIHL accublazer BGA 300 (zonder AR accu / lader - blaaskracht 26N)


STIHL accublazer BGA 300 (zonder AR accu / lader - blaaskracht 26N)

Naam: STIHL accublazer BGA 300 (zonder AR accu / lader - blaaskracht 26N)

Code: .STIHL-BGA300

BGA 300 RUGGEDRAGEN ACCUBLADBLAZER: OPTIMALE BLAASKRACHT MET STILLE WERKING

Gemeentewerkers en hoveniers weten dat bij reinigingswerkzaamheden in geluidsgevoelige omgevingen het geluidsniveau van de gebruikte machine een belangrijk criterium is. Daarom hebben we de STIHL BGA 300 ruggedragen accubladblazer uitgerust met het nieuwe geluiddempingssysteem STIHL Noise Reduction. Dit systeem vermindert de geluidsemissies voor voorbijgangers en omwonenden aanzienlijk. Bovendien zorgt de vermindering van bepaalde frequenties voor een aangenamer geluid. Tegelijkertijd is de reinigingskracht bijzonder hoog dankzij de maximale luchtsnelheid van 86 m/s. Dit betekent dat je ook zware, natte bladeren snel kan wegblazen en parken, weiden, paden en straten efficiënt kan schoonmaken.

Voor een optimaal energiebeheer kan je het blaasvermogen op de bedieningshendel aanpassen via 4 vooraf ingestelde vermogensniveaus (niveau 1-3 en permanente Boost). De snel verstelbare blaaspijp van de STIHL BGA 300 ruggedragen accubladblazer kan je op krappe plekken in een handomdraai inkorten en net zo snel weer uitschuiven. Het compacte design van de accubladblazer STIHL BGA 300 maakt het ook mogelijk om doeltreffend te werken, want het beperkt de benodigde ruimte. Heel handig wanneer je je bijvoorbeeld tussen geparkeerde auto’s moet bewegen.

Dankzij het ergonomisch draagsysteem met comfortabele schoudergordels en heupgordel, en het zwaartepunt dicht tegen je lichaam zorgt de STIHL AR L ruggedragen accu voor een optimale gewichtsverdeling. Om met de BGA 300 te kunnen werken, heb je minstens een STIHL AR 2000 L ruggedragen accu nodig en voor het volle blaasvermogen een ruggedragen accu STIHL AR 3000 L. Bovendien is deze bladblazer dankzij de Smart Connector 2 A voorbereid op werken in een netwerk via STIHL connected.

Alle machines van het STIHL AP accusysteem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij nat weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4.

 

TECHNISCHE DETAILS

Blaaskracht

26 N 

Acculooptijd met AR 3000 L

tot 61 min 

Nominale spanning

36 V

Geluidsdrukniveau

84 dB(A) 

Acculooptijd met AR 2000 L

tot 48 min 

Geluidsvermogenniveau

94 dB(A) 

Gewicht

7,4 kg

Maximale luchtsnelheid

86 m/s

Luchtdebiet

970 m³/u 4)

Luchtsnelheid

72 m/s 6)




In stock (Lennik): In voorraad

Prijs (21%BTWin) : 849,00